Könyvek

  • Ez a könyv Európa legnagyobb karizmatikus keresztény gyülekezete vezetőjének, a jelenkori reformáció egyik legjelentősebb személyiségének az írásait tartalmazza.

  • A Biblia egyik nagyon fontos üzenete a reménység. Sőt bátran állíthatjuk, hogy a Biblia voltaképpen maga a Reménység könyve. Ez a könyv mindazoknak szól, akik vagy meg sem tanulták Istenben folytonosan bizakodva megélni a hitüket, vagy valahol menet közben veszítették szem elől a reménységet.

  • Ennek a könyvnek egyik alapvető célja, hogy az olvasója rádöbbenjen, hogy a Messiás megismerése által életünkbe beköltözött és ott munkálkodó természetfeletti erő az elhordozhatatlan ószövetségi erkölcsi szabályok terhét könnyű és gyönyörűséges igává teszi rajtunk.

  • Az újjászületéssel kapcsolatos üzenet azért nagyon fontos, mert enélkül nem tud az ember kereszténnyé, vagyis krisztusi emberré lenni. Nélkülözhetetlen, hogy az újjászületéssel kapcsolatos bibliai üzenetet minden keresztény, sőt minden Istent kereső ember megértse.

  • A hálaadó emberek ugyanazon a nehézségeken mennek át, mint a morgolódó emberek, csak másképpen: Isten szeretett gyermekeiként, és a hálaadás által átélve azt, hogy "velük az Isten"! A könyv bemutatja a hálaadó életmód jelentőségét a nehézségek legyőzésében.