Németh Sándor Breuer Péter vendége volt

Németh Sándor a Heti Tv-nek, Európa első zsidó közösségi televíziójának meghívottja volt A 7 órás vendég című műsorban.
A Hit Gyülekezete vezető lelkészét Breuer Péter kérdezte többek között a zsidó-keresztény kapcsolatok javításáról, amelyből a gyülekezet évtizedek óta aktívan kiveszi a részét. Szót ejtettek ennek kapcsán a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány tevékenységéről és a Hit Gyülekezete zsidó származású tagjairól  is.
 
A műsor házigazdája kíváncsi volt a gyülekezet titkára a tekintetben, hogy mivel tudnak ilyen nagyszámú fiatalt megnyerni,  és érdeklődött arról is, hogyan használja a gyülekezet hathatósan a modern kommunikációs eszközöket.
   
Felmerült továbbá az ATV műsorán is szereplő 700-as klub, amelyet Breuer „Izrael hangjaként” nevezett meg és Pat Robertson személye, aki bár sok kritikát kapott az elmúlt évtizedekben, Németh Sándor mégis jó barátjaként utalt rá és példaképeként egy bizonyos területen. 
 
Az abortuszról és az egyneműek házasságának ügyéről alkotott véleményének taglalása közben a vezető lelkész többek között arra az esszenciális kérdésre is kitért a Bibliai alapján, hogy mi voltaképpen az ember.  
 
A Dániel könyvében szereplő próféciákat elemezve előkerült a közelgő Hanuka ünnepe, majd a szokatlan módon vele egy napon kezdődő karácsony, a Németh család ünnepi szokásai, továbbá a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának határon  innen és túl végzett jótékonysági akciói.
 
Megjelenjen a hit.hu/media/hitradio aloldalon is?: 
Nem