Németh Sándor élőben a Húzós exkluzív különkiadásában

Az ATV népszerű közéleti portréműsorának újabb exkluzív kiadása jelentkezik a Centrál Színházból 2013. május 23-án, csütörtökön este 19 órakor, ahol Rónai Egon két vendége Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, és Vujity Tvrtko szerkesztő-riporter lesz.

A Húzós exkluzív különkiadásait csak a Centrál Színházban láthatja a közönség, az ATV ezeket nem sugározza. Jegyek kaphatók ezen az oldalon, illetve a nagyobb jegyirodákban. A nézőtér csak 185 férőhelyes, ezért a nagy érdeklődésre tekintettel érdemes hamar lecsapni a maradék jegyekre.

 A Centrál Színház így jellemzi a Vidám Vasárnap házigazdáját és főszónokát, Németh Sándort:
Németh Sándor a magyar egyházi világ legnagyobb hatású, legtöbbet vitatott és ilyen módon legérdekesebb vezetője. Világiak számára is érthető Biblia-magyarázatai, a megszokottól eltérő értelmezései, a belpolitikáról, annak szereplőiről keresztény látásmóddal alkotott markáns véleménye, a világban zajló folyamatok, válságok, háborúk Bibliai összefüggéseinek megmutatása izgalmas szellemi kalandra hívják azokat is, akik magukat ateistának határozzák meg.”
 
A Húzós egyébként az ATV kedd esti közéleti portréműsora (20:45-től), amelyben egy óra terjedelemben két beszélgetés hangzik el sok kérdéssel és sok válasszal. A Húzós mottója: "Nem vájkálni, nem erőszakoskodni akarok: tényleg érdekel".